perjantai 6. helmikuuta 2015

Unelmien polttarit

Kiitos Our love is a diamond -blogin Marijalle haasteesta! Odotan tulevia polttareitani innolla ja itse asiassa on jo tullut mietiskeltyä, minkälaiset polttarit olisivat mieleen ja millaiset taas eivät. Näin ollen tämä haaste tulikin juuri oikeaan saumaan!


Vastuu polttareiden järjestämisestä

Eiköhän se ole sanomattakin selvää, että tämä kunniatehtävä kuuluu kaasoilleni. Olin kyllä ajatellut kertoa heille kasvotusten hieman toiveistani, mutta käyhän tämä näinkin. En kuitenkaan halua astua heidän varpailleen liikaa, sillä haluan antaa heille mahdollisimman vapaat kädet polttareiden suhteen. Olen nimittäin melkoinen kontrollifriikki, joten aika huonosti on tullut delegoitua häihin liittyviä tehtäviä kaasoilleni. Silti, yritän nyt parhaani polttareiden ja ehkäpä joidenkin ohjelmanumeroiden kohalla, jotta saisivat toteuttaa omia ideoitaan ilman, että olen sanomassa mielipiteeni kaikkeen.

Osallistujat

Minulle on koko ajan ollut selvää, että haluan polttareihin osallistuvan kolmen kaasoni lisäksi kolme lähintä nuoruudenystävääni Vaasasta. Aika pieni porukka siis, mutta parempi niin. Olemme kuitenkin jo sen verran hajaantuneita (Vaasa-Tampere-Helsinki), että suuremmalla porukalla yhteisen tekemisen sopiminen voisi mennä melko mahdottomaksi. Mielestäni polttarit tehdään ystäväporukalla, eikä mukaan kuulu esimerkiksi sukulaisia.

Odotukset

En kaipaa polttareihin kovinkaan paljon viihdettä vaan mielummin hyvää seuraa. Toivon polttareiden keskittyvät yhdessä tekemiseen ennemmin kuin vaikkapa leffan/musikaalin/artistin/hunksien katseluun - you get the picture. Vaikka kannatan rentoutumista bilettämisen sijaan, ei kuitenkaan olisi pahitteeksi pieni pynttäytyminen tyttöjen kesken ja vaikka illallinen tai drinksut kaupungilla. Silti en toivo mitään yömyöhään kaupungilla notkumista ja nukkumaan vasta aamukuudelta, sillä se ei vain ole minusta sitä parasta, mitä ystävien kesken voi tehdä.

Koska olemme niin hajaantuneita ystävieni kesken, täytyy polttarit varmaankin järjestää jonkun kotikaupungissa. Helsinki olisi ehkäpä tähän kätevin vaihtoehto - tai sitten Vaasa, Koska tällaisiin polttareihin sisältyisi pakkaamista ym. järjestelyitä, haluan kyllä tietää polttareiden ajankohdan etukäteen. Sen sijaan en halua tietää yhtään mitään polttareiden ohjelmasta! Korkeintaan pakkaamisneuvoja.

Polttareiden ohjelma

Mainitsinkin pynttäytymisen ja drinksut kaupungilla. Ennen sitä voisi tehdä illallista tai käydä ulkona syömässä. Mutta, mikäli emme tee illallista itse, vaadin ainakin itsetehdyn brunssin seuraavana päivänä! Polttarit voisivat alkaa jo aamupäivällä ja toivoisin kaikenlaisia hauskoja aktiviteettejä päivän ajaksi. On niin paljon huikeita juttuja joita voidaan tehdä, vaikka megazonea (olen ihan hurahtanut!), jousiammuntaa, ratsastusta, seinäkiipeilyä, tanssitunteja ja siis vaikka mitä! 

Aktiviteettien jälkeen minulle sopisi saunominen, illallinen ja drinksut. Pidän myös ajatuksesta polttareista jossain mökillä ihanan järven rannalla, johon voisimme sitten vetäytyä iltapäivällä saunomaan, syömään ja seurustelemaan. Seuraavana päivänä voidaan jatkaa yhdessäoloa brunssin ja muun ohjelman merkeissä. Silti, mökki ei välttämättä ole se menevin vaihtoehto, mutta kyllähän minä siitä pitäisin. Minusta on ollut todella hauskaa huomata, että mökkipolttarit ovat monille morsiamille ihan ehdoton ei. Mökkejä varmaan löytyy muutama tästä polttariporukasta? ;)

Ehdoton ei

En ole koskaan ymmärtänyt mitä hauskaa voisi olla pukeutua hassuihin prinsessavaatteisiin ja lähteä nolaamaan itseään kaupungille tehden erilaisia haasteita ventovieraiden kanssa. Sitä en todellakaan toivo polttareiltani. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisi täysin polttaripukeutumista vastaan - pitäähän se morsian jollain lailla merkata! En myöskään halua missään nimessä perus-etkoilua jonkun kotona jonka jälkeen lähdetään baariin/yökerhoon tanssimaan koko yöksi. Ei sillä, etten pitäisi sellaisesta ajanvietosta, mutta toivon vain polttareiltani jotain muuta! Kaikenlainen nolaaminen olisi myös aika harmillista, mutta sitä minun tuskin tarvitsee sen enempää selitellä. Eiköhän nolaamiseen keskittyvien polttareiden aikakausi ole jo ohi - paitsi ehkä poikien kesken. ;)

Haastetaanpas vielä muutama bloggarimorsian kertomaan omista polttariunelmistaan:

Punatulkun häät
Cutting the Cake
Morsian sillä rajalla
Tahdon sut tahdon

Toivottavasti lähdette kertomaan polttaritoiveistanne!

3 kommenttia:

  1. Hauska lukea sinunkin toiveitasi, ja olen samaa mieltä tuosta, että pienempi porukka on myös aikataulujen yms sovitteluiden kannalta parempi vaihtoehto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan sulle ideasta ja kivasta haasteesta! :)

      Poista
  2. Huh, vihdoin toteutin tän haasteen! Nyt vaan hirvittää, lukeeko kaasot mun blogia :D

    VastaaPoista