tiistai 28. huhtikuuta 2015

Hääsivut

Viikon päivät siinä meni mutta nyt on meidän hääsivusto valmis! Eikä yhtään liian aikaisin, sillä tänään aamulla vein hääkutsut postiin, joissa hääsivustokin on mainittu. Ajattelin kuitenkin esitellä kutsut erikseen ja nyt keskittyä nettisivuihin. Julkaisin sivut hostingpalvelu.fi:n kautta, jossa minulla on myös yritykseni sivut. Sivujen ulkoasun suunnittelin Adobe Muse:n avulla, joka on helppo nettisivujen layout-suunnitteluohjelma. Kaikkein parasta siinä on, ettei tarvitse osata koodata yhtään mitään! Ohjelma toimii nimittäin ihan klikkaa-vedä-muokkaa periaatteella. Sekä hostingpalvelu että Muse ovat maksullisia, mutta suosittelen kyllä jos yhtään on muutakin tarvetta kyseisille palveluille.


Sivuilta löytyy hääinfo, ilmoittautumislomake, lahjatoivelista ja lahjojen varauslomake. Hääinfossa on lyhyesti kerrottu kirkostamme ja juhlapaikasta, yksinkertainen reittikartta ja lyhyesti mm. hääjuhlan ohjelmasta. Päivittelemme sivuja varmasti vielä lähempänä häitä, tarkoituksena olisi ainakin lisätä pieni tukijoukkojen, eli kaasojen ja bestmanin esittely kuvineen.

Alkuperäinen syy nettisivujen tekemiselle oli lahjalista. Kun mistään ei tahtonut löytyä miellyttävää palvelua tuumasin, että omat sivut olisivat paras vaihtoehto. Nyt kun saimme sinne myös ilmoittautumisen on sivujen hyöty vähintäänkin kaksinkertainen. Lisäksi oli todella mahtavaa, että kutsun kanssa postitettua infoa ei tarvinnut tunkea aivan täyteen tekstiä, sillä lisätietoja saa hääsivuiltamme. Toki infosta löytyy oleellisimmat tiedot heille, jotka eivät ole netin käyttäjiä. Parasta on kuitenkin se, ettei haittaa mikäli jokin tärkeä juttu jäi infossa mainitsematta, sillä sen voi jälkeenpäin lisätä nettisivuille!

Päivityksiä on tosiaan varmasti vielä sivuille tulossa, kunhan keksin mitä sieltä vielä puuttuu. Kertokaahan ihanat mitkä asiat teidän mielestä olisi tärkeää sisällyttää häänettisivuille?

6 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihanat sivut! Näitä selaa vieraat taatusti ilokseen, kun info ja visuaalinen ilme ovat niin kohdallaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan selkeän oloiset sivut! Todella onnistuneet sivut visuaalisesti, silmää hivelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kiitos! Kiva kuulla että vaikuttavat selkeiltä, kun itse ei oikeen enää osaa sanoa tuntikausien suunnittelun jälkeen :D

   Poista
 3. Tosi hienot sivut! Hyvin samankaltaisia osioita olen meidänkin häänettisivuille luonnostellut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Innolla odotan, että millaiset sivut teille tulee! ;)

   Poista