torstai 14. toukokuuta 2015

Hääkutsut ovat lähteneet!

Hääkutsut lähtivät vieraillemme muutama viikko sitten ja ilmoittautumisia on tullut jo jonkin verran. Halusimme, että kutsut saapuvat vieraillemme heti toukokuun alussa, sillä ilmoittautuminen juhlaan päättyy 4.6. Näin vieraillamme on kuukausi aikaa saada ilmoittautuminen tehtyä. Nyt odotetaankin innolla, että loputkin kertovat meille osallistumisestaan.

Sillä välin voinkin esitellä teille kutsumme, jotka olen itse suunnitellut ja painattanut multiprintillä. Valitsimme paperiksi 250g/m2 offset paperin, johon olin todella tyytyväinen. Se on juuri sopivan jämäkkä ja laadukkaan oloinen, eikä liian kiiltäväkään.



Painatimme infon ja kutsun erillisille papereille. Infossa on lyhyesti mainittu mm. lahjatoiveista, ilmoittautumisesta, vihkikirkosta ja juhlapaikastamme. Siinä on myös mainittu hääkotisivujemme nettiosoite oikein kolmeen otteeseen, jotta ihmiset varmasti löytäisivät sinne.

Kutsuissa näkyvä teema tulee toistumaan muissakin paperituotessamme, joista esittelen muutaman seuraavassa postauksessa! Sillä välin toivon, etten ehdi kyllästyä näihin kukkasiin.

10 kommenttia: