maanantai 20. huhtikuuta 2015

DIY: Liitutaulut

Lähdenpä tänään esittelemään teille pitkästä aikaa pientä DIY-projektia, joka valmistui yllättävän nopeasti. Hakusessa on jo jonkin aikaa ollut siistejä, sopivan koristeellisia kehyksiä liitutaulukylttejä varten juhlapaikallemme. Eilen sunnuntaina löysinkin ikeasta juuri sopivanlaiset valkoiset kehykset vajaan kahdeksan euron hintaan. Nappasin niitä kaksi mukaan ja tänään päällystin sitten taustalevyn liitutaulutarralla ja ryhdyin kirjoitteluhommiin. Liitutaulutarran löysin jo jonkin aikaa sitten Vaasan minimanista älyttömän halvalla ja olenkin siitä asti odottanut, että pääsisin tekemään siitä jotain.
Toiselle tauluista raapustelin sitten menumme. Kirjoittamiseen käytin valkoista liitutaulutussia, jonka olen ostanut Granitista. Se ei suttaannu kovinkaan helposti ja kyllähän lopputuloskin on nätimpi kuin mitä perinteisellä liidulla saisin aikaiseksi. Siinä näkyykin nyt sitten meidän menu! Mitä mieltä olette, saako tekstistä selvää?

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä projektia, mikäli haaveilee tämäntyylisistä liitutauluista omaa hääjuhlapaikkaa koristamaan. Ennen kirjoittamista kannattaa vaikka tulostaa omat tekstit toivomallaan fontilla, niin on jotain mistä ottaa mallia.

12 kommenttia:

 1. Tosi upelta näyttää ja hyvin saa tekstistä selvää! :)

  VastaaPoista
 2. Siis miten jollain voi olla noin nätti käsiala? :D Sekä toi tekstaus, että nuo kaunokirjoitus-osiot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :D aivan ihanasti sanottu, ehkä voin nyt olla levollisin mielin ja uskoa, että vieraatkin saavat selvää ja tykkäävät :)

   Poista
 3. Superkiva idea! Oon pitkään pähkäillyt, miten toteutetaan menu taulu ja tässä se on :) Samanlaiset kehyksetkin on jo jemmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee mahtavaa! Tosi nätit kehykset kyllä, en tajua mikseivät ole aikaisemmin pistäneet silmään. Olispa kiva jos sinäkin kokeilisit tehdä tällaisen menun, suosittelen ehdottomasti! ;)

   Poista
  2. Tänään kävin jo kaupoilla hakemassa tuota liitutaulutarraa. Kohta saan aloittaa oman diy-projektin :) blogien parasta antia on kyllä tämä inspiroituminen, kiitos ihanasta ideasta :)

   Poista
  3. Ihanaa Nanna, tosi kiva kun säkin lähdit toteuttamaan näitä! Saat varmasti upeat liitutaulut teille :) Oot kyllä niin oikeassa tuosta inspiksestä, hääblogit on niin parasta!

   Poista
 4. vau, näyttää tosi hyvältä! Ja mikä käsiala :O :D

  VastaaPoista
 5. Voi, kun tuli nälkä menuanne lukiessa :) Kuulostaa herkulliselta! Ja hienoja ovat niin kehys kuin käsialakin! :)

  VastaaPoista
 6. Great minds think alike ;) Itse tein ihan samanlaisen postauksen viime kuussa. Liitutaulutarra on niin ihanan helppokäyttöistä! Ja tosiaan tosi kaunis lopputulos teidän menutaulussa :)

  Tässä linkki mun liitutauluun

  VastaaPoista