tiistai 8. syyskuuta 2015

Sulhasen häälook

Valokuvat © Jarno Pellinen. Ethän kopio kuvia!

Viime aikoina minua on vaivannut pieni saamattomuus, eikä vain täällä blogin puolella. Häiden jälkeen oli todella tyhjä olo ja tekemistä oli niin vähän aikaisempaan verrattuna. Onneksi häävideo, -kuvat ja tavaroiden myynti auttoi haikeuteen. Tilasin portrettikuvia ja albumin, suunnittelin kiitoskortin ja tilasin valokuvia vieraille. Sitten innostus alkoi pikku hiljaa hiipumaan ja hääpukukin vietiin pesulaan. Nyt mitään ei oikein ole tapahtunut muutamaan viikkoon ja kiitoskortitkin odottavat vielä lähettämistä. Jospa nyt saisin lisäpuhtia tilanteeseen palaamalla häiden läpikäyntiin täällä blogin puolella.

Tällä kertaa esittelen jatkona edelliselle postaukselle sulhasen häälookin. Sulhasen Tiger of Sweden puku ostettiin poikkeuksellisen hyvään hintaan Stockmannin hulluilta päiviltä. Asusteiksi valikoitui musta rusetti ja häiden väriteemaan sopiva vaaleanpunainen taskuliina. Nämä asusteet toistuivat myös isäni ja bestmanin asukokonaisuuksissa. Mustat nahkakengät löytyivät kaapista jo ennnestään, kuten myös Gantin rannekello.



Puku oli trendikäs malliltaan ja rusetti toi siihen mukavasti särmikkyyttä. Rusetti, taskuliina ja kauluspaita ovat Brothersista. Kokonaisuuden kruunasi viehe, jossa oli vaaleanpunainen ruusu ja muutama vihreä lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti