sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Viimeisiä häähankintoja

Meillä on tulevina viikkoina edessä monta reissua Vaasaan ja onneksi niin, sillä nurkat ovat sen verran täynnä häätavaraa, että laatikoihin kompastelee vähän väliä. Viimeiset ebay-tilaukset ovat nimittäin saapuneet ja olemme muutenkin kierrelleet kauppoja vaikka kuinka paljon löytääksemme kaikenlaista häätavaraa. Hankittavana on ollut mm. kertakäyttöastioita ja servettejä baariin sekä yöruokatarjoiluun, pieniä lisäyksiä pöytäsomisteisiin ja ihanat saippuakuplat kirkosta poistumiseen.




Saippuakuplat tilasin ebaysta, koska sieltä löytyi juuri oikeanlainen ja sopivan hintainen vaihtoehto. Yhdessä paketissa on 48 kpl ja hintaa oli noin parikymppiä toimituksineen, joten hyvä kauppa oli! Pienet maljakot ovat sen sijaan H&M Homen puolelta, jossa kolmen setti maksaa kympin. Menin ehkä hieman hulluksi ja päätin, että haluan yhden pienen maljakon jokaisen Happy Joe pullon pariksi, joten hankin näitä kolmen settiä perät 11 kappaletta... Pari pakettia kävin ostamassa ihan liikkeestä, koska nettikaupasta pystyi tilaamaan vain 9 pakettia kerralla! Hah.

Kertiksiä on tullut hankittua sieltä sun täältä. Emme mitenkään tahtoneet joutua tyytymään perinteisiin vaihtoehtoihin, joten etsimme kertiksiä, jotka olisivat vähän normaalia "nätimmät". Siistit aterimet löytyivät hyvään hintaan Minimanista, hauskat kuusikulmaiset muovilasit parilla eurolla Tokmannista ja lautaset Biltemasta. Muovilasit tulevat baaripöydälle boolia varten, lautaset ja aterimet taas yöruoan yhteyteen. Punaiset ja valkoiset servetit kuuluvat myös yöruokatarjoiluun, jossa teemana on puna-valko-sininen jenkkityyli. Tuubit ovat ebaysta tilaamiani kastikepullot, myöskin hodaritarjoilun yhteyteen.

Näiden lisäksi meillä on nyt myös tölkkijuomille kaksi isoa sinkkivatia jotka löytyivät Plantagenista, salaattikulhoja yöruoan yhteyteen Ikeasta, pöytänumeropidikkeitä, taustakangas photoboothia varten ynnä muuta pientä. Enää ei ole kauheasti mitään konkreettista hankittavaa, hodari- ja booliainesten lisäksi. Sen sijaan teemme paljon somisteita itse ja olenkin viettänyt paljon aikaa laatikoita, kylttejä ja muuta maalaillen. Näistä projekteista lisää seuraavassa postauksessa!

4 kommenttia:

  1. Moikka! Kiitos kivasta blogista - olen saanut paljon ideoita omiin ensikesänä vietettäviin häihini! :) Vitsit nuo H&M:n maljakot ovat kivoja! Paljollakohan mahtaisit myydä koko satsin mulle omien häidesi jälkeen? Nouto Vaasastakaan ei ole mikään ongelma, olen Porin seudulta kotoisin, mutta opiskelen Oulussa, joten Vaasan ohi tulee ajeltua aika usein :)

    Tara
    tara.vallimaki@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Tara! Kiitos paljon ihanasta kommentista! <3 Laitan sulle sähköpostia koskien noita maljakoita ;)

      Poista