perjantai 19. kesäkuuta 2015

Polttarit!

Viime viikonloppuna vietettiin minun polttareita! Olin saanut tietooni ajankohdan jo etukäteen, sillä polttareita vietettiin Vaasassa. Niinpä olin matkustanut sinne jo muutama päivä etukäteen hoitelemaan hääjuttuja ja kävin myös koemeikissä!

Polttarit lähtivät lauantaina käyntiin sillä, että sulhaseni tuli hakemaan minua vanhempieni luota. Hän vei minut ystäväni luokse jossa olikin odottamassa maailman paras joukko ystäviä. Sillä hetkellä tiesin, että edessä olisi aivan huippu viikonloppu! Olin niin onnellinen, että lähes kaikki ystäväni olivat päässeet paikalle, ei paljon muuta voinut toivoa. Lähdettiinkin pikapuolin keskustaan päin ja pääsimme osallistumaan tankotanssitunnille. Huh se oli hauskaa! Olen jo pitkään halunnut kokeilla tankotanssia ja kyllä se ihan urheilusta menee, sen verran oli lihakset arkana seuraavana päivänä. Meille opetettiin melko yksinkertaisia liikkeitä, joista sitten laadittiin hieman haastavampi koreografia (nimim. koreografioiden opettelu ei todellakaan ole minun vahvuuteni). Yllättävän hyvin se kuitenkin onnistui ja lopuksi saimme ihmetellä kaikkia liikkeitä joita ohjaaja meille esitteli.


Tankotanssin jälkeen siirryimme takaisin ystäväni luokse, jossa meitä odotti ihana lounas terassilla. Tarjolla oli mm. viiniä, kanasalaattia, juustoja, suolakeksejä, patonkia, macaron leivoksia, mansikoita ja hedelmiä – nam! Aurinko paistoi aivan ihanasti koko päivän ja terassilla saimme nauttia sen lämmöstä, aivan mahtavaa!




Pikku hiljaa siirryimme saunaan, tai siis morsiussaunaan. Siellä nimittäin odotti kaikki perinteisen morsiussaunan osa-alueet, niin ruusun terälehdet kuin kuusenhavut ja koivuvihdat. Sitten minut pestiin maukkaalla kananmuna-jauho-sokeri-suola seoksella ja lopuksi piti juosta ympäri pihaa huudellen vanhojen heilojen nimiä. Olihan sekin kokemus. Saunomisen jälkeen tiedossa oli mukavaa hengailua ja pientä ohjelmaa, lisäksi ihana kaasoni meikkasi minut todella kauniiksi!



Pian päästiinkin valmistelemaan illallista, tai minä katselin kun sitä valmistettiin. Päädyin kuin päädyinkin sitten grillaamaan hieman, kun ei se oikein tuntunut muilta onnistuvan. Paraskin puhuja, kun pihvit taisivat lopulta kuivahtaa vähemmän maukkaiksi. Ei se polttarimieltä kuitenkaan laskenut, viiniä riitti ja pian suuntasimmekin jo ulos ovesta. Siinä meitä odotti tila-auto, joka vei meidät Raippaluodon sillalle, missä saimme poksauttaa skumppapullon ja otimme kasapäin ihania valokuvia auringonlaskun aikaan. Raippaluodosta suuntasimme takaisin kohti keskustaa, jossa kävimme nopeasti terassilla siemailemassa Sangriakannut. Hyttyset ja viileä yöilma ajoi meidät kuitenkin pian yökerhoon, missä viihdyimme pikkutunneille asti.







Heräsin sunnuntaiaamuna ihanaan kahvin tuoksuun ja aivan mahtavaan brunssiin. Tarjolla oli vaikka mitä herkkuja croissanteista raakakakkuleivoksiin. Kyllä nämä ihanat tytöt tiesivät mistä tämä herkuttelija pitää <3



Heräsin sunnuntaiaamuna ihanaan kahvin tuoksuun ja aivan mahtavaan brunssiin. Tarjolla oli vaikka mitä herkkuja croissanteista raakakakkuleivoksiin. Kyllä nämä ihanat tytöt tiesivät mistä tämä herkuttelija pitää <3

Uppoudun vähän väliä muistelemaan tätä ikimuistoista polttariviikonloppua, jonka voin sanoa olleen yksi ihanimmista viikonlopuista elämässäni. Olen niin kiitollinen ihanista ystävistäni, jotka tulivat niin hyvin toimeen vaikka moni tapasi toisensa ensi kertaa. Sain nauttia aivan mahtavasta hemmottelusta, tarjoilusta ja ohjelmasta sekä ennen kaikkea upeasta seurasta. Kiitos teille! <3

3 kommenttia:

  1. Aww! Näyttää mahtavalta polttaripäivältä! Apua kun ne häät lähestyy vauhdilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :D Hui kauheaa, niin lähestyvätkin!! Mutta ihan hyvä niin, sillä en malttaisi odottaa yhtään tämän pitempää <3

      Poista
  2. Polttaripäiväsi kuulostaa ihanan rennolta! Tankotanssia oon itsekin halunnut pitkään testata. Se kuulostaa hauskalta ja tehokkaalta! :)

    VastaaPoista