tiistai 9. kesäkuuta 2015

Itse tehdyt häät

Baarin, herkkubuffetin, photoboothin ja ihan yleisesti juhlatilan somistaminen on meille tärkeää ja kivaa puuhaa. Olemme rakennelleet paljon somisteita itse, kuten baaripöydän, laatikoita tasoiksi baarin yhteyteen, telineen pöytäkarttaa varten, taustalevyn ja telineen polaroidkuville sekä kynttiläkippoja pöytiin. Tällä hetkellä tekeillä on myös photoboothin taustarakenne, eli puurimoista rakennettava kehikko ja siihen pingotettava kukkakuvioinen kangas. Myös tienvarsikyltit ovat lähes valmiit, jäljellä on enää muutaman maalaaminen.






Tekemällä itse mahdollisimman paljon somisteista saamme niistä tietenkin juuri oikean mittaisia ja mieluisan näköisiä. Mahtavinta siinä kuitenkin on, kun voi vain suunnitella ja sitten mies käy ne valmistamassa pintakäsittelyäni varten. Työnjako on ihan mieluisa ja saamme kivasti molemmat osallistua suunnitelmien toteuttamiseen.

Välillä tulee tietty pohdittua, että käytämmekö aikaamme vähän turhanpäiväiseen puuhailuun. Esimerkkinä nyt vaikka tienvarsikyltit. Niiden valmistamiseen menee loppujen lopuksi melko paljon aikaa, mutta niiden tarpeellisuus on ehkä tänä päivänä hieman kyseenalainen. Matka kirkolta juhlapaikalle on pitkähkö ja osa siitä sujuu näppärästi moottoritien kautta ja sitten vielä keskustaan, jonne niitä tienvarsikylttejä ei oikein kiinnitellä. Lisäksi kaikilla on varmasti navigaattorit tai selvittävät reitin etukäteen - tuskin kovin moni oikeasti jättäisi suunnistamisen tienvarsikylttien varaan! Silti, ne kuuluvat olennaisesti mielestäni häihin ja olen usein suunnitellut, minkälaiset kyltit tahtoisin omiin häihini, joten pakkohan nekin oli nyt saada.

Loppujen lopuksi nämä ovat juuri niitä asioita, jotka tekevät häistä meidän näköisemme.

9 kommenttia:

  1. Ah, kuulostaa ihanalta! Voi kun oma mieskin olisi tuollainen nikkari, mä luulen että taas ihan itse keskittyä tällaiseen jos halajan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, niin kyllä täällä ollaan ihan tyytyväisiä miehen harrastukseen ;)

      Poista
  2. Tosi nätit kyltit! Mäkin toivoisin, että tuossa tulevassa aviomiehessä olisi vähän enemmän nikkarin taipumusta.. mäkään en ole kovin taitava käsistäni, mutta jotain olisi kyllä tosi kiva ainakin yrittää tehdä itse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kannattaa vaan rohkeasti lähteä kokeilemaan kaikenlaista, eihän sitä ikinä tiedä jos huomaisi olevansa tosi hyvä jossain - tai ainakin nauttivan siitä itse tekemisestä :)

      Poista
  3. Tosi kivat opasteet teillä! Mä itse ainakin olen surkea suunnistaja, ei auta vaikka kuinka olisi katsonut reitin etukäteen! :D joten ehkä oma lehmä ojassa, mutta mun mielestä tarpeelliset, todellakin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Hei kiva kuulla :D Toivotaan meidän vierailta myös tällaisia ominaisuuksia, niin pääsevät opasteet täyttämään tehtävänsä ;)

      Poista
  4. Hienot opasteet! Keep on going! :)

    VastaaPoista