perjantai 12. kesäkuuta 2015

Menu, ohjelma ja pöytänumerot

Nyt on haettu ohjelma- ja menulehtiset painosta sekä pöytänumerot tulostettu kotona. Paperituotteet jatkavat samaa kukkaislinjaa kuin kutsut ja fontitkin ovat samoja. Voin jälleen kerran vain kehua Multiprintin työn jälkeä; paperi on erinomaista, väirt täydellisiä ja hinta todella kohtuullinen!

Meidän menu on melko pitkä (ainakin omasta mielestäni) ja se tuotti sommittelumielessä hieman päänvaivaa. Lopputulos on kuitenkin ihan miellyttävä. Ohjelma taas tuotti vielä enemmän päänvaivaa, koska en mitenkään pystynyt päättämään, mitä kaikkea siihen pitäisi sisällyttää. Muuttelinkin sitä useaan otteeseen ja monesti lisäsin ja poistin mm. kellonajat ohjelmasta. Loppujen lopuski päädyin kuitenkin siihen, että on parempi jättää kellonajat kokonaan pois. Näin voimme vielä muutella aikatauluja eikä niiden seuraamisesta aiheudu stressiä.


Ohjelma ja menu ovat molemmat samalla paperilla ja suunnitelmissa on asettaa ohjelma ylöspäin vieraiden paikoille. Nyt pitäisi vielä tulostella hääbingot ja tervehdylappuset sekä ostaa bingokynät niin pääsen niputtamaan näitä yhteen. Olen hankkinut 10 mm vaaleanpunaista satiininauhaa, jolla paketti olisi tarkoitus sitoa yhteen. Nauhan alle sujautetaan kynä ja rusettiin sidotaan kiinni jokaisen paikkakortti. Paikkakortit päätin nyt toteuttaa yksinkertaiseen "lahjapakettikortti" -tyyliin. Olen ne jo tulostanut ja mies rei'ittänyt, enää pitäisi leikellä niihin viistot nurkat.Tässä vielä pöytänumerot. Voi huh kuinka paljon näitäkin olen suunnitellut. Mieli on vaihdellut niin puisista numeroista pahvisiin ja lopuksi päädyin näihin yksinkertaisiin paperilappusiin. Onneksi niin, sillä muussa muodossa ne olisivat vain olleet liian suuri, ylimääräinen kulumeno. Ihan hyvin nämä tehtävän täyttävät ja hyvän näköiset ovat! Ihana kukkaseppelekuvio löytyi Chicfetti nimiseltä sivustolta, jossa on todella todella ihania, ilmaisia häätulosteita!! Ajattelin vielä tulostella nimillämme ja hääpäivämäärällä varustettuja seppeleitä tarrapaperille ja koristaa niillä jotain ihanaa. Voisin myös tehdä etiketit booleille ja herkkubuffaan näiden avulla!

2 kommenttia:

  1. Oi nää on niin hienoja!! (: Millä ohjelmalla olet suunnitellut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! Nämä olen tehnyt Photoshopilla, tosin nuo kukkaseppeleet saa ladattua netistä sellaisina, että .pdf-tiedostoon voi suoraan kirjoittaa haluamansa tekstin :) Fonttia ei tosin saa valita, joten siksi päädyin itse vähän muokkailemaan. Menu- ja ohjelmalehtisten kukkagrafiikat olen ostanut etsystä ;)

      Poista