lauantai 6. kesäkuuta 2015

Ihanat kuoharilasit

Tällä hetkellä lähes kaikki vapaa-aikamme kuluu hääasioiden kanssa puuhasteluun ja loput ajasta niiden miettimiseen. Todella paljon ollemme saaneet viime viikkoina aikaan, mm. viimeisiä hankintoja on tehty, paikkakortteja, pöytänumeroita ja muita paperituotteita on askarreltu, puutöitä on tehty ja somisteita maalailtu.

Läpi käytävää on siis paljon ja tahdon aloittaa tästä viime viikolla saapuneesta ihanasta kuohuviinilasiparista. Tilasin kuoharilasit Facebookin kautta Susanna Miekkalalta, joka kaivertaa laseihin asiakkaan toiveen mukaiset tekstit ja kuviot.



Olemme todella innoissamme näistä! Olimme jo aikaisemmin tutustuneet jonkin verran erilaisiin vaihtoehtoihin, mutta valmiina mieluisia kuoharilaseja ei oiken tahtonut löytyä. Voitte siis kuvitella, kuinka mahtavaa oli löytää tämä taidokas tekijä, joka valmisti meille ihanan muiston hääpäivästämme. Voin ehdottomasti suositella Susannan töitä muillekin, jotka haaveilevat vastaavista laseista.

8 kommenttia:

  1. Todella kauniit! Pitää laittaa korvan taakse, josko sitä jossain kohtaa itsekkin tilailisi :)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavat! Ylivoimaisesti pari tyylikkäimpiä laseja, joita oon nähnyt!

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille ihanat! Kyllä näistä on ilo siemailla niin hääpäivänä kuin sen jälkeenkin! :)

    VastaaPoista
  4. Onpa hienot! Kiva tietää, että tuollainen vaihtoehto on. Itsellä tuntuu myös, että mieluisia valmiita ei ole vastaan osunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain!! Voin kyllä lämpimästi suositella ihan omalaatuisten kuoharilasien teettämistä :)

      Poista
  5. Pakko minunkin kiittää ihanista kommenteista, lämmittää mieltä näin sadekelillä. =) terveisin, itse kaivertaja

    VastaaPoista