maanantai 25. toukokuuta 2015

Tapaaminen valokuvaajan kanssa

Viikonloppuna tapasimme valokuvaajamme ensimmäistä kertaa ja vaikutelma oli todella hyvä. Keskustelimme aikataulusta ja kuvauspaikoista sekä varasuunnitelmasta, mikäli hääpäivänämme sattuisi satamaan. Meille olisi todella tärkeää, että saisimme otettua hääkuvamme ulkona luonnossa, joten toivotaan ettei varasuunnitelmaa tarvita.

Aloitamme kuvaukset runsas tunti ennen vihkimistämme kirkon lähiympäristössä, josta löytyy mm. upea tammikuja ja tunnelmallisia metsäpolkuja. Sateen sattuessa otamme kuvat kirkon sisätiloissa, jotka sinänsä ovat todella upeat. Vihkimisen jälkeen otamme kirkon portailla yhteiskuvat ja sitten poistumme paikalta autolla läheisille Vanhan Vaasan raunioille, jossa otamme vielä muutamat kuvat. Toivotaan siis aurinkoista säätä!

Tarkoituksenamme on vielä käydä tutustumassa kuvauspaikkoihin ennen häitä ja valita suosikkikohtamme. Seuraavaksi ohjelmassa olisi kuitenkin lähettää valokuvaajalle muutamia inspiraatiokuvia, jotta hän saisi paremman käsityksen toivomastamme tyylistä, poseerauksista ja yleisestä fiiliksestä.

1, 2, 3, 4, 5, 6Valokuvaamista jatketaan hääjuhlamme ajan ainakin häätanssimme loppuun, eli yhteensä noin 9 tuntia. Tiedossa on siis melkoinen määrä kuvamateriaalia! Kuvaajamme korosti, että rento fiilis näkyy kuvissa ja näyttää hyvältä, joten meidän tuleekin  vain ja ainoastaan keskittyä nauttimaan toisistamme ja hääpäivästämme. Aika hyvä neuvo näin yleisestikin!

2 kommenttia:

  1. Ihan loistava neuvo ja tottahan se on että aidot tunteet ja tapahtumat on niin paljon parempia kuin lavastetut :)

    VastaaPoista