tiistai 15. syyskuuta 2015

Baari

Ruokailun jälkeen noin puoli kuuden aikaan kaasojeni miehet laittoivat baarin pystyyn. Juomista voi lukea tarkemmin Häiden juomatarjoilu -postauksesta. Kahteen boolimaljaan sekoitettiin alkoholilliset boolit nimeltä Kultainen nuoruus ja Romanssi, kahteen toiseen boolimaljaan vettä ja alkoholitonta boolia nimeltä Mallorca. Jaoimme baaripöydät muutoinkin alkoholilliseen ja alkoholittomaan, joten sinkkivati limsatölkeillä oli samalla pöydällä alkoholittomien booliastioiden kanssa. Alkoholibaarissa meillä on kolme sinkkivatia siideri-, lonkero- ja oluttölkeillä. Pöydällä oli myös ylijäämäviinejä tarjolla.

Jäitä sinkkivateihin hankittiin Mäkkäristä ja Hesestä. Sulhanen ja bestman kävivät hakemassa niitä monta kylmälaukullista perjantai-iltana, pussittivat ne ja laittoivat juhlapaikan pakastimeen. Lopuksi meillä olikin kaksikerroksinen pakastin täynnä jäätä. Juhlan aikana jäitä otettiin pakkasesta tarpeen mukaan, hakattiin vasaralla hieman pienemmiksi ja lisättiin sinkkivateihin juomatölkkien kera. Jäitä jäin noin puolet yli, joten hieman oli tämä touhu ylimitoitettua - ainakaan ei tarvinnut säästellä! Mehän olimme tuoneet juhlapaikalle omat jääkaapit ja pakastimet jotka sijoitimme saunakabinettiin, missä jäätä olikin helppo käsitellä.


Juomia lisäiltiin baariin tasaiseen tahtiin koko loppuillan ajan. Suosituimmaksi booliksi muodostui sitruunainen Kultainen nuoruus, joka loppui sopivasti noin keskiyön aikaan. Romanssiboolia jäi noin booliastiallinen, eli neljäsosa, saman verran jäi alkoholitonta Mallorca-boolia. Miedoista lonkeroa jäi neljästä laatikosta kaksi, karpalolonkeroa vajaa laatikko, Colden Cap lemon soodaa muutama tölkki, Up Cider omenasiideriä noin tusina tölkkiä ja olutta kolmisen laatikkoa. Toisin sanoen siiderit ja oluet menivät parhaiten kaupaksi, yhteensä mietoja kului noin 13 laatikkoa. Alkoholittomia limsatölkkejä oli pari laatikkoa ja niitä jäi puolisen laatikollista.

Kaiken kaikkiaan baari toimi hyvin ja boolit olivat yllättävänkin suosittuja. Ihan muutama vieras olisi toivonut hieman vahvempia juomavaihtoehtoja, sillä meillä boolitkin olivat alkoholipitoisuudeltaan vain noin 5 %. Silti uskon tämän olleen hyvä linjaus, sillä meillä ei nähty kuin muutama selvästi humaltunut henkilö. Sen verran hyvin boolit kuitenkin vieraillemme maistuivat.

2 kommenttia:


 1. Todella vakava, rehellinen ja nopea lainatarjous

  lusamariolola@gmail.com

  Kun pankit tai sukulaisten voi seurata sinua, on hyvä tietää, että keskinäisen avunannon jonnekin.
  Pyytämään lainaa yksittäisten määrä 5000 € 1.000.000 korko 2 % 72 tuntia.

  Contacteez meille jos olet täytyy pyyntöihin vakavasti ja nopeasti.

  Tässä on sähköposti: lucasmariolola@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näköinen baari teillä! <3 Mistä ostitte nuo booliastiat? Tai olisko ne mahdollisesti sulla vielä ja haluaisit myydä? ;) Meillä häät samassa paikassa alkusyksystä -16 :)

  VastaaPoista