lauantai 28. kesäkuuta 2014

Häiden juhlapaikka

Hääblogissani haluan ensimmäisenä esitellä teille juhlapaikkavaihtoehtomme. Hääsuunnittelussa juhlapaikka oli ensimmäisenä mielessä ja kävinkin kuumeisesti heti läpi Vaasan kaikki juhlapaikat. Pystyin heti alkuun arvioimaan, että meidän tulee varautua noin 100 hengen häihin, joten pienemmän juhlapaikat täytyy jättää valikoimasta pois. Vaikka juhlapaikka on tällä hetkellä oikeastaan jo valittu, haluan esitellä teille kaksi mielestäni parasta vaihtoehtoa.

Ensimmäisenä mieleen tulee varmaan kaikilla Vaasalaisilla aivan ihana Hietalahden villa.

Hietalahden villa
[kuva]
Olen ollut villassa häissä, ja kyllähän se on ihana. Paikan saa tosin vuokrata vasta 1.10. alkaen, mikä tuntuu todella myöhäiseltä. Lisäksi sisätilat ovat vanhat ja ehkä hieman huonossa kunnossa. Villa sopisi kuitenkin mainiosti juhlien järjestämiseen, sillä juhlatila on suuri ja hyvin sommiteltu. Ja ulkoapäin aivan uskomattoman upea ja kaunis! Eniten kuitenkin mietityttää tuo myöhäinen varausaika - mitä jos en saakaan villaa haluamalleni päivälle ja kaikki muut juhlatilat on jo varattuina?

Vaihtoehto löytyi Vaasan yliopistonrannasta, ylioppilastalo Domus Bothnica.

[kuva]

[kuva]
Tämähän on aivan erilainen kuin Hietalahden villa. Tilat ovat modernit niin sisältä kuin ulkoa, ja vaikka olen aina luullut haluavani juhlapaikaksi vanhan, kartanomaisen ja romanttisen paikan, Domus Bothnica puhuttelee minua tällä hetkellä erittäin paljon. Tilat saa vuokrata ensi kesälle vaikka heti ja vuokraan kuuluu koko viikonloppu. Villassa sen sijaan täytyy olla paikat siivottuina sunnuntaiaamuun mennessä - huh! Ja ovathan nuo näkymät juhlasalista merelle aivan mahtavat!

Nyt vaikuttaa vahvasti siltä, että 11.7.2015 meidän kesähäitä juhlitaan Domus Bothnicassa. Olemme suunnitelleet tutustumiskäyntiä ylioppilastalolle heinäkuussa ja silloin nähdään, lyödäänkö paikka lukkoon. Toivottavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti